Elbilsladdare

Varför installera en laddbox?

Beställ en laddbox idag. Kommer du skaffa ny bil inom tre år? Med största sannolikhet kommer du välja en bil med sladd. Fördelarna med elbilar och laddhybrider är många; de är tystare, miljövänligare och mer fördelaktig när det kommer till skatt och service. Framförallt är de mer kostnadseffektiva i drift redan från första dagen.

Billigt och enkelt

Du laddar enkelt din elbil över natten med billig el, antingen hemma eller på arbetsplatsen. För att säkerställa en säker och snabb laddning bör du installera en godkänd laddbox. Innan du väljer vilken laddbox du ska installera är det bra att rådfråga din installatör. Ska du välja typ 1 eller typ 2, ska det vara 1-fas eller 3-fas och vad för typ av jordfelsbrytare behöver du, typ A eller typ B? Vi på Mälarsol installerar dagligen laddboxar och hjälper dig gärna.

50 procent skattereduktion

Både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar kan få bidrag för installation av laddboxar och laddinfrastruktur. Privatpersoner får bidrag för hälften av totalkostnaden, inklusive material och arbetskostnad med Grönt ROT-avdrag. Företag och föreningar kan ansöka om investeringsstöd. Det är ett bidrag på 50% av den totala kostnaden, upp till 15.000 kr, per komplett laddpunkt

Våra laddboxar